Starity

Reboot készül a Bűbájos boszorkákból

2017. január 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú hónapok óta pletykálnak Hollywoodban az 1998 és 2006 között futott széria folytatásáról, ami már csak egy karnyújtásnyira van tőlünk.

hirdetés

Fotó: The WB

Tavaly márciusban számoltunk be arról, hogy a CBS csatorna a Bűbájos boszorkák újbóli képernyőre vitelét pedzegette, ám a terv végül nem valósult meg. Néhány órával ezelőtt azonban izgalmas hírt kaptunk, ugyanis kiderült, hogy a The CW berendelte a sorozat folytatását, ám nem egészen olyan formában, ahogy azt a rajongók remélték.

A szériát a Jane the Virgint is jegyző executive producerre, Jennie Snyder Urmanre bízta a fent említett csatorna, de ezúttal nem Alyssa MilanótHolly Marie CombsotShannen Dohertyt és Rose McGowant láthatjuk majd a főszerepekben, hanem egy teljesen megújult stábbal számolnak a készítők. A történet előreláthatóan 1976-ban, Új-Angliában játszódik majd, ahol három, a mágia birtokában lévő hölgy szövetséget köt, hogy leszámoljanak a gonosszal.

A legjobbakat kívánuk nekik [az új stábnak]. Bűbájos boszik-rajongók, senki sem fogható hozzátok! Ti a legjobbak között is a legjobbak vagytok

– csiripelte a Twitteren a hír kapcsán Milano, aki korábban úgy nyilatkozott, nyitott lenne ismét egykori karakterének, Phoebe-nek a bőrébe bújni.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek