Starity

Új szereplőkkel folytatódik a Gyilkos elmék című sorozat

2017. január 08. 14:02   |   Szerző: Paula_98

A Gyilkos elmék című sorozat már több mint tíz éve szórakoztatja a tévénézőket. Ezen évek során pedig rengeteg tehetséges színész és színésznő feltűnt a közkedvelt sorozatban. Tizenegy év elteltével pedig ismét új tagokkal bővül az FBI csapata.

hirdetés
Új szereplőkkel folytatódik a Gyilkos elmék című sorozat
Fotó: Ranker

A népszerű sorozat 2004-ben került a tévé képernyőkre, bemutatva az FBI különleges részlegének a viselkedés kutatóknak mindennapjait. A sorozat A.JCokk, Shemar Moore,Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler és Kirsten Vagsness színészekkel indult, akik közül többen mind a mai napig a stáb tagjai. 

Ám csupán két évad erejéig láthattuk Mandy Patinkin, akit Jason Gideon néven ismert meg a nagyérdemű közönség, illetve Lola Glaudinit aki Elle Greenaway karakterét alakította.

Mandy és Lola távozása után máris új színészekkel bővült a stáb: Joe Mantegna és Paget Brewster, akik mindmáig a sorozatszínészei. A kisebb szerepeket és kihagyásokat leszámítva tehát ezzel a hét színészel folytatódott a sorozat egészen a 11. évadig, amikor is a sármos Derek Morgan ügynököt alakító Shemar Moore kilépett. Ezt követően Thomas Gibson is távozott, bár ő nem szabadakaratából.

A napokban bemutatták a 12 évad főcímét, amelyben a jól megszokott színészek mellet új karakterek is feltűnnek. Láthatjuk a már előző szériákból is ismert Aisha Tylert, de új karaktereket is megismerhetünk Damon Gupton és Adam Rodriguez alakításában.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek