Starity

Új szereplőkkel folytatódik a Gyilkos elmék című sorozat

2017. január 08. 14:02   |   Szerző: Paula_98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyilkos elmék című sorozat már több mint tíz éve szórakoztatja a tévénézőket. Ezen évek során pedig rengeteg tehetséges színész és színésznő feltűnt a közkedvelt sorozatban. Tizenegy év elteltével pedig ismét új tagokkal bővül az FBI csapata.

hirdetés
Új szereplőkkel folytatódik a Gyilkos elmék című sorozat
Fotó: Ranker

A népszerű sorozat 2004-ben került a tévé képernyőkre, bemutatva az FBI különleges részlegének a viselkedés kutatóknak mindennapjait. A sorozat A.JCokk, Shemar Moore,Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler és Kirsten Vagsness színészekkel indult, akik közül többen mind a mai napig a stáb tagjai. 

Ám csupán két évad erejéig láthattuk Mandy Patinkin, akit Jason Gideon néven ismert meg a nagyérdemű közönség, illetve Lola Glaudinit aki Elle Greenaway karakterét alakította.

Mandy és Lola távozása után máris új színészekkel bővült a stáb: Joe Mantegna és Paget Brewster, akik mindmáig a sorozatszínészei. A kisebb szerepeket és kihagyásokat leszámítva tehát ezzel a hét színészel folytatódott a sorozat egészen a 11. évadig, amikor is a sármos Derek Morgan ügynököt alakító Shemar Moore kilépett. Ezt követően Thomas Gibson is távozott, bár ő nem szabadakaratából.

A napokban bemutatták a 12 évad főcímét, amelyben a jól megszokott színészek mellet új karakterek is feltűnnek. Láthatjuk a már előző szériákból is ismert Aisha Tylert, de új karaktereket is megismerhetünk Damon Gupton és Adam Rodriguez alakításában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek