Starity

Demi Lovato visszatért Afrikába

2017. január 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal tehetség első útja a David Sheldrick vadrezervátumba vezetett.

hirdetés
Demi Lovato visszatért Afrikába

Demi Lovato 2016-ban a negyedik legjótékonyabb hírességként zárta az évet, ezt a jó szokását pedig továbbra sem szeretné elhanyagolni. Annak ellenére ugyanis, hogy az idei esztendőben két mozipremier is vár rá, valamint hatodik stúdióalbuma is készülőben van, az év nagy részét mégis jótékonysági akcióinak szeretné szentelni, amibe a napokban hivatalosan is belevágott.

Az első ilyen úticél Afrika volt a legközelebbi barátai társaságában, ahol nem most járt először, 2013-ban ugyanis 21. születésnapját Kenyában ünnepelte azzal, hogy a Free The Children szervezet közreműködésével egy iskolát építettek fel a gyerekek számára.

Úgy érzem ez az egész utazás óriási hatással volt az életemre

– nyilatkozta akkoriban a 24 éves énekesnő. 

Ez alkalommal az első útjuk a Nairobiba található David Sheldrick vadrezervátumba vezetett, amely egy olyan szervezet, ami az az orvvadászat visszaszorításáért, a kenyai állatvilág megmentéséért folytat küzdelmet. Lovato nem csak jelenlétével hívta fel a figyelmet a veszélyeztetett állatokra, de egyes információk alapján még hatalmas összeggel is hozzájárult a szervezet áhitatos munkásságához, amit nap mint nap végeznek az ott dolgozók.

Arról, hogy a Stone Cold előadója mennyi időt tölt a kontinensen és mik a további tervei ottléte alatt, egyenlőre nincs információ, az azonban egyértelműen megállapítható, hogy a fiatal tehetség arcáról sugárzik az őszinte boldogság.

Érdekesség, hogy Lovato legutóbbi nagyobb volumenű utazása tavaly októberben volt, amikor is az iraki Kurdisztánba látogatott el, ahol a miniszterelnökkel, Nechirvan Barzanival tanácskozott több órán át a menekültválságról, majd a menekülttáborba is ellátogatott az államfővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek