Starity

Angela Gossow visszatér

2017. január 09. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Az énekesnő 2014-ben távozott az Arch Enemyből, ám mindezek ellenére továbbra is a formáció menedzsere maradt.

hirdetés
Angela Gossow visszatér

2014-ben szinte az egész világot sokkolta a hír, amikor kiderült: Angela Gossow elhagyja a Arch Enemyt. Az énekesnő neve szinte egybeolvadt a zenekaréval, hiszen csaknem huszonöt évig erősítette a csapatot. Angela egyébként a metálzene történelmében igencsak kiemelkedő személy, hiszen ő a legelismertebb női énekes, aki csakis a hörgést alkalmazza énekében.

A német vokalistáról egyébként az együttesből való kiválása óta szinte semmit sem lehetett tudni – egészen mostanáig. Angie-t a napokban kapta mikrofonvégre egy francia lap, melynek jövőbeli terveiről mesélt. Elárulta többek között, hogy elkezdett dolgozni egy új projekten, ami egy extrém metált játszó formáció lesz, és legkésőbb 2018-ban kerül megvalósításra. Mindezeken túl, a szőke szépség arról is mesélt, hogy miért is távozott az Arch Enemy éléről, valamint arról, hogy utódjául miért pont Alissa White-Gluzt választotta.

Elmondása szerint nem volt egyszerű egyszerre énekesnőként és menedzserként is helyt állni, ezért döntöttúgy, hogy itt az ideje a változásnak. Családjának is több időt szeretett volna szentelni, így döntése teljes mértékben érthető. Alissát pedig azért választotta a helyére, mivel nagyon jó barátok és mivel Alissát nagyon tehetségesnek és nem mellesleg fegyelmezettnek tartja, így szerinte vele lett tökéletes az Arch Enemy.

hirdetés

A német dalospacsirta szót ejtett arról is, hogy a csapat már javában dolgozik új lemezén, ami immáron a második korong lesz Alissával a fedélzeten, márciusban pedig a boltok polcaira kerül az As The Stage Burn! neveztű DVD is, amihez már egy hivatalos előzetes is érkezett.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek