Starity

Szabadságra megy a Wellhello

2017. január 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben robbant a köztudatba a Fluor Tomi és Diaz alkotta duó, a srácok pedig közel 300 fellépésen vannak túl azóta. Éppen ezért úgy döntöttek, ideje, hogy visszavonuljanak kicsit és feltöltődjenek.

hirdetés
Szabadságra megy a Wellhello
Fotó: Facebook / Wellhello

Tavaszig egészen biztosan nem fogunk hallani a Wellhello háza tájáról, ugyanis a srácok közös megegyezéssel úgy döntöttek, kivonják magukat a forgalomból, hogy kipihenjék az elmúlt két év fáradalmait, hiszen saját bevallásuk szerint nem szeretnének rámenni a folyamatos munka miatti stresszre.

Teljesen egybefolyt az elmúlt két éve a Wellhellóval. Annyi minden történt ezidő alatt, hogy öregedtünk vagy tíz évet. Iszonyatosan durva élményeket éltem át, teljesen megváltozott az életem. Brutálisan jó volt, de nem akarjuk azt, hogy belefáradjunk, nem akarjuk magunkat teljesen kimeríteni, ezért úgy döntöttünk, most egy kicsit elvonulunk, és április közepéig nem vállalunk már semmit

– idézi a Bors Fluor Tomi szavait, aki azt is elárulta, hogy számára Miami lesz az úticél, ahol szeretne a nyelvtanulásra, az angol nyelv magas szinten való elsajátítására koncentrálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek