Starity

Nem lesz szombaton Megasztár

2010. október 12. 13:01   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Döntött a TV2; mostantól péntek esténként láthatjuk a Megasztárt. Így, aki az X-Faktort is figyelemmel kíséri, az biztos nem fog csalódni.

hirdetés
Nem lesz szombaton Megasztár

Az X-Faktor szombaton már élőben jelentkezik, így a TV2 már nem mer versenybe szállni, ezért péntek este 20.40 perctől startol (újra) a Megasztár. Nagy dilemmát okozott a TV2-nek az RTL Klub egyre erősödő műsora.

Így a Megasztár meghozta a nehéz döntést, és átszervezte a péntek esti műsorát. Kiss Péter, a TV2 programigazgatója a következőket nyilatkozta: „Mostantól péntek esténként látható a Megasztár. Bízunk a műsor erős tartalmában, és örömünkre szolgál, hogy mostantól még több nézőnk élvezheti a döntőbe jutott tehetségek produkcióját.”

Hogy mennyire lesz sikeres a TV2 akciója, még nem tudni. Túl könnyű helyzetben most sincsenek, hiszen az RTL Klub műsorai péntek este is erősek. A Barátok közt évek óta verhetetlennek számít, és bár a Helyszínelők nézettsége nem mondható a legjobbnak, a Vámpírnaplók egyre jobb nézettségi adatokat hoznak.

A TV2 azonban bízik a sikerben, meglátásuk szerint a most még gyengén muzsikáló Megasztár hamarosan megerősödik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek