Starity

Lori Harvey bejelentette eljegyzését a Manchester United szélsőjével

2017. január 12. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Memphis Depay nemrég szert tett egy csinos barátnőre, akivel kapcsolata olyan komolyra fordult, hogy a kezét is megkérte.

hirdetés

Az egyik holland nagycsapat (PSV Eindhoven) volt gólgyárosa, Memphis Depay már egy ideje az angol Manchester Unitedben futballozik, de mivel kevés játéklehetőséget kap az angol bajnokság egyik legpatinásabb csapatában, így felvetődött, hogy kölcsönadják egy másik klubhoz. A liverpooli Everton érdeklődik is iránta. Ez lenne a focista karrierjének jelenlegi legnagyobb dilemmája, de szerencséjére a magánélete sikeresebb ennél.

Depay barátnője, Lori Harvey nemrég jelentette be eljegyzésüket a lenti kép társaságában az Instagramon! Ugyan a kép első ránézésre nem árulkodik arról, hogy a sportoló gyűrűt húzott volna Steve Harvey műsorvezető lányának ujjára, ám annál beszédesebb a mellette található hangulatjel, ami egy gyűrűt mintáz.

Gratulálunk! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek