Starity

Ilyen jóképű férfivá érett Taylor Swift öccse

2017. január 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blank Space énekesnője nem hiába büszke öccsére, hiszen úgy tűnik, Austinra is fényes karrier vár.

hirdetés

Austin Swift ugyan közel sem olyan híres, mint nővére, de ez nem tántorítja el céljai elérétől, ugyanis keményen dolgozik azon, hogy nevet szerezzen magának a filmszakmában – már több kisebb szerepben kipróbálta magát.

A 24 éves fiatalember legutóbb a Live by Night című bűnügyi drámában kamatoztatta tehetségét Elle Fanning, Zoe Saldana, Brendan Gleeson és Ben Affleck oldalán, így természetesen ő is megjelent az alkotás hétfői hollywoodi premierjén, ahol jóképűbb volt, mint valaha!

A fent említett filmett egyébként maga Ben Affleck rendezte, aki a premieren nem volt rest beszámolni arról, milyen büszke öccsére, Casey-re, aki a vasárnapi Golden Globe-gálán díjat nyert A régi város című drámában nyújtott alakításáért.

Tegnap este túlcsordultak az érzelmeim, ahogy szemtanúja voltam a testvérem győzelmének. Régóta hiszek benne és tudom, milyen tehetséges... Életem legemlékezetesebb pillanata volt. Izgatott vagyok és a legjobbakat kívánom neki, de az is fantasztikus, amit már most, eddig elért

– nyilatkozta megindulva a színész.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek