Starity

20 éves, de még mindig nincs érettségije Radics Giginek

2017. január 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztárnak köszönhetően ismertté vált énekesnő életében a karrier áll az első helyen.

hirdetés
20 éves, de még mindig nincs érettségije Radics Giginek
Fotó: Facebook / Radics Gigi

Radics Gigi 2013-ban lett magántanuló, hiszen így lehetősége nyílt több figyelmet fordítania karrierje egyengetésére, ám ezt a tanulmányai bánták, hiszen jócskán lemaradt a leckékkel korosztályával szemben.

Bár az énekesnő állítja, hogy szeretne a karrierje mellett a tanulmányaira is elegendő időt fordítani, sajnos idén sincs könnyebb dolga, hiszen beadta a jelentkezését az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójába, így duplán kell teljesítenie, ami akár azt is eredményezheti, hogy idén sem szerzi meg a felsőfokú tanulmányok megkezdéséhez szükséges érettségit.

Nyilván azért is indultam a versenyen, hogy bejussak a nemzetközi döntőbe, és tisztában vagyok azzal, hogy ha ez a csoda megtörténne, az áldozatokkal is járna. Sajnos nagyjából egy időre esnek a vizsgák és a döntő, így nehéz időszaknak nézek elébe. Egyelőre azonban párhuzamosan zajlik a felkészülésem a májusi érettségire és a nemzetközi döntőre is, aztán majd a sors eldönti, hogy végül melyik marad ki idén az életemből

– nyilatkozta a Blikknek Gigi, aki elmondása szerint nem határidőkben, hanem célokban gondolkozik és jelenleg minden vágya az, hogy ő képviselhesse hazánkat az Eurovízión Végtelen hajó című dalával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek