Starity

Josh Balz elhagyta a Motionless In White-ot

2017. január 15. 06:06   |   Szerző: F.Enikő96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedden osztotta meg az együttes a hírt rajongóival, hogy 10 együtt töltött év után billentyűsük, Josh Balz kilép az együttesből.

hirdetés

Szerencsére szó sincs arról, hogy harag lenne Josh és az együttes többi tagja között, a zenész csupán sok mindent átértékelt az elmúlt évben azzal kapcsolatban, ki is ő valójában és mi a legfontosabb számára az életben.

MIW rajongók! A mai nap sajnálattal jelentjük be, hogy 10 együtt töltött év után, keresztüljutva a csúcson és mélységeken, Josh Balz kiválik a Motionless In White-ból. Sok értekezés és önmaga keresésével tölött idő után Josh felfedezte, ki is ő most, mint ember és mi a legfontosabb számára a jövőjét illetően. Tiszteletben tartjuk és teljes szívünkkel megértük a döntését és bár szomorúak vagyunk, hogy elmegy, semmi mást, csakis a legjobbakat kívánjuk neki és a családjának a jövőben és, hogy kövesse az új álmait és az üzleti törekéseit

– kezdte Facebook-bejegyzését az együttes, ahol azt is kifejtették, mennyire hálásak a zenésznek az együtt töltött évekért.

Köszönjük Neked Josh az elkötelezettséggel teli éveidet, melyekkel segítettél, hogy a MIW valami olyanná váljon, amiről csak álmodoztunk, amikor a banda megalakult. Egy igazi öröm volt veled megosztani az utat és rengeteg csodálatos történetet és emléket szerezni, amikre visszatekinthetünk. Nagyon fogsz hiányozni.

A történteket természetesen maga a billentyűs is megerősetette. Eg, a formációról készült régi képet osztott meg hivatalos Instagram-oldalán, melyhez egy hosszú, szívhez szóló bejegyzést írt.

Soha sem gondoltam volna, hogy ez a nap egyszer eljön. 10 éve volt, egy teljes évtizeddel ezelőtt, hogy csatlakoztam egy barátokból álló csapathoz, akik zenélni kezdtek – ez volt a Motionless In White. 16 éves voltam és az egész élet előttem állt és ezekkel a srácokkal együtt sikerült rengeteget felfedezni belőle. Őrület, milyen hamar elment az idő és, hogy mennyit tanultam és fejlődtem az emúlt 10 évben. Soha nem fogok semmit megbánni abból, ami történt és mindig dédelgetni fogom ezt az utazást, legfőképpen azokat az embereket és az elkötelezett rajongókat, akikkel kapcsolatba kerültem ezen az úton, de ahogy azt már mondták, itt az ideje, hogy különváljak a Motionless In White-tól. Ez az év sok mindent megváltoztatott az életemben, kedve, hogy a The Strange and Unusual [Balz és párja, Ryan boltja – a szerk.] roppantul beindult egészen addig, hogy a MIW leigazolt egy nagy kiadóhoz és még milliónyi más dolog van, amik befolyásolták az életemet, mind jó és rossz értelemben. Sokat tanultam és most egy teljesen új szinten értem meg, milyen igazából megtapasztalni az élet problémáit, mi az igazán fontos számomra és ebben a felfedezésben megtaláltam önmagam. Mindig az az ember voltam, aki kiment, beszélgetett és együtt lógott a rajongókkal, ahogy azt ti is mind tudjátok... de ebben az egy évben őszintén csak lógtam rajtuk, mert úgy éreztem, mindenkit cserbenhagynék, ha kilépnék. Végre készen állok magamra is időt szánni és arra, amit igazán akarok és ami igazán boldoggá tesz. És ez alatt most azt értem, hogy itt az idő, hogy leálljak a Motionless In White-tal. Vicces, hogy ennyi év után érzem leginkább a rajongókkal való kapcsolatot, értem meg igazán a problémáikat és jobban kapcsolódok hozzájuk, mint bármikor. És ezzel a felfedezéssel jön az én kilépésem. A lényeg, hogy azt kell tennetek, ami TITEKET boldoggá tesz. Mindannyiunknak egy élete van, amit élhetünk és ezt nem élhetjük senki más szerint. Tudom, hogy ez a hír csalódást fog okozni néhány rajongónak, de ez nem rossz dolog. Mindannyiotokkal együtt nőttem fel, ez csak egy új fejezet számomra. Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára fogtok látni a zeneiparban és mind tudjátok, srácok, hogy hol találtok meg. Maradjatok erősek és félelem nélkül kövessétek az álmaitokat, akárhová is vezessenek titeket. Köszönet nektek a legcsodásabb 10 évért. Itt jön az új kezdet!

Bár a rajongók természetesen nagyon elszomorodtak a hír hallatán, Josh rengeteg támogató bejegyzést kapott követőitől. Sokan a zenésszel közös képeket tettek közzé a közösségi médiában, megemlékezve néhány vele eltöltött kedves pillanatról, vagy történeteiket osztották meg a vele való találkozásról.

A rossz hír ellenére azonban jó hír is van, mégpedig hogy az együttes közleményében az is szerepel, hogy a történtek ellenére fellépnek a jelenleg elkezdődött The End Is Here Tour névre keresztelt turnén, valamint minden eddig bejelentett fellépésük megtartásra kerül és következő albumuk, a Graveyard Shift is a tervezettnek megfelelően idén jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek