Starity

Új pasit fogott magának Bella Thorne

2017. január 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Indul a risza! sztárja nem sokáig volt magányos, ugyanis ismét belehabarodott egyik ismerősébe.

hirdetés

Bella Thorne románcait már nyomon követni is nehéz, ám az biztos, hogy nem unatkozik a színésznő, aki az utóbbi fél évben több férfival szűrte össze a levet, mint más egy egész év alatt. Bella 2016 augusztusában dobta korábbi barátját Gregg Sulkint, akit Tyler Posey váltott, majd ezt követte egy rövid románc Charlie Puth-tal, ezúttal pedig a YouTuber Sam Pepperrel kavar – legalábbis erről árulkodik a Snapchat.

Fotók: Snapchat / Sam Pepper

A főleg prankvideóival ismertté vált videós több képet is megosztott az imént említett közösségi oldalon, és mindel jel arra utal, hogy szorosabbra fűzte kapcsolatát a színésznővel. Az egyik általa közzétett képen például Bellát láthatjuk, amint egy tükör előtt áll; egy másikon pedig egymás kezét fogják. A köztük lévő kapcsolatot támasztja alá Pepper legutóbbi Instagram-képe is, ahol egy lila téglákból álló fal előtt pózol, amihez az alábbi megjegyzést fűzte Bella:

A falam nagyon vagány és te is klassz vagy.

Hogy hová tart a kapcsolat, egyelőre nem lehet tudni, ahogy azt sem, vajon mit akar elérni Thorne magas publicitású, ismert sztárokhoz fűződő kapcsolataival. Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon így próbál-e egy kis hírverést csinálni hamarosan debütáló sorozata, a Famous in Love előtt vagy netán tényleg ennyire nem találja a helyét a világban? Ezt valószínűleg egyedül ő tudja...

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek