Starity

Jamie Bell eljegyezte Kate Marát

2017. január 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő sajtóképviselője hivatalosan is megerősítette a híreszteléseket, miszerint a pár jegyes státuszban áll egymással.

hirdetés

Ugyan Jamie Bell és Kate Mara minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy minél kevesebb kerüljön napvilágra magánéletükről, életük egyik legizgalmasabb fordulatát mégis készen álltak megosztani rajongóikkal. Az Us Weekly nemrég hozta nyilvánosságra, hogy a színész megkérte kolléganője kezét és még idén oltár elé kívánnak állni, hogy életüket Isten színe előtt is összekössék.

A 30-as éveik elején járó szerelmesek egyébként a 2015-ben bemutatott Fantasztikus Négyes című akciófilm forgatásán szerettek egymásba, de a paparazzóknak csak hónapokkal később sikerült lencsevégre kapniuk őket, ezáltal pedig leleplezni kapcsolatuk romantikus mivoltát. 

Míg Mara számára ez lesz az első házasság, addig Bell másodjára áll oltár elé, ugyanis 2012 és 2014 között Evan Rachel Wood férje volt – kapcsolatukból pedig egy fiuk is született 2013 nyarán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek