Starity

Új imiddzsel tért vissza a CLC

2017. január 17. 04:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héttagú dél-koreai lánybanda, a CLC 180 fokos fordulat vett megszokott stílusát illetően, hisz legújabb lemezük, a CRYSTYLE kapcsán teljesen új koncepciót próbáltak ki.

hirdetés

Tavaly december végén közölte a jóhírt a Cube Entertainment, hogy lánycsapata, a CLC 2017 januárjában új lemezt jelentet meg, valamint az eddigitől eltérő, teljesen új koncepcióval készülnek, mely sokkal inkább karizmatikus, hip-hop és chic stílusú lesz.

A hétfős formáció ötödik középlemeze, a CRYSTYLE végül január 17-én jelent meg, amit a 도깨비(Hobgoblin) című dalukkal fognak népszerűsíteni. Az előbb említett dal egy EDM stílusú nótára sikeredett, amihez videoklip is készült. A szerzeményt HyunA, Seo Jaewoo, Big Sancho és Son Youngjin írta, akik korábban a 4minute Crazy című dalán dolgoztak együtt korábban, valamint a koreográfia és a klip stílusának kivitelezésében is asszisztált HyunA.

A korong ezúttal hat új dalt sorakozat fel, íme:

  1. Liar
  2. 도깨비 (Hobgoblin)
  3. Mistake
  4. Meow Meow (미유미유)
  5. 말이야
  6. 눈물병
A fizikai, illetve a digitális formátumú borítóképek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek