Starity

Kisbabát vár Felicia Day

2017. január 18. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Odaát Charlie-ja szívmelengető fotóval örvendeztette meg rajongóit a múlt hét folyamán.

hirdetés

Nem panaszkodhatnak az Odaát színészei az utóbbi időben: december elején Jensen Ackles és felesége, Dannel Harris gyönyörű ikrei láttak napvilágot; nem sokkal előtte Jared Padaleckiék jelentették be, hogy a harmadik gyermeküket várják, aki történetesen kislány lesz; január első napjaiban pedig a sorozat egyik volt sztárja, Felicia Day lepte meg a rajongóit, amikor Twitter-oldalára egy édes fotót töltött fel, amelyen hatalmas mosollyal az arcán már igencsak kerek pocakjára mutat. A kép mellé a következőt írta:

Körülbelül három hét múlva érkezik, szóval gondoltam, ideje lenne bejelenteni meg minden.

Az eredeti tweetből az is kiderült, hogy a színésznő kislányt hord a szíve alatt, aki még ebben a hónapban bemutatkozik a nagyvilágnak, tekintve pedig, hogy a fotót január 3-án töltötte fel, valóban közel van a nevezetes nap.

A poszt után több ezer rajongó fejezte ki gratulációját, emellett az Odaát színészei közül is akadtak néhányan, akik jókívánságaikat küldték a párnak és a csöppségnek. Misha Collins azt is felajánlotta kolléganőjének, hogy ha bébiszitterre lesz szükség a jövőben, nyugodtan hívja fel, amit Felicia boldogan el is fogadott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek