Starity

Jadyn Douglasnek lebénult a fél arca

2017. január 20. 07:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég adott életet ikreinek Jadyn Douglas, ám a boldogsága nem teljes, ugyanis egy reggel arra ébredt, hogy nem tudja mozgatni arcának egyik felét. A színésznőnél sajnos depresszió is kialakult.

hirdetés

Nehéz időkkel kell szembenéznie a Telenovela című sorozat sztárjának, ugyanis lebénult arcának jobb oldala. A színész-énekesnő nemrég szülte meg ikreit és azt hitte, minden nehézség nélkül élvezheti az anyaságot, ám sajnos nem így történt. Arra ébredt ugyanis egy reggel, hogy nem tudja mozgatni az arcát és még a pislogás sem megy neki. A dologról a Facebookon számolt be.

Kérlek, imádkozzatok értem! Két héttel ezelőtt arra ébredtem, hogy lebénult az arcom jobb oldala. Több orvos is látott, ez a Bell-féle bénulás. A legtöbb ember néhány hónapon belül meggyógyul, néhány károsodás viszont megmaradhat. Azt mondják, hogy ez a szülés után megtörténhet, mikor gyengül az immunrendszer. Mikor megszültem az ikreimet, azt hittem, élvezhetem az anyaságot. Ettől a bénulástól sresszes vagyok, depressziós, de próbálok felülkerekedni rajta.

A sztár továbbá megkérte rajongóit, hogy ahogyan eddig, továbbra is támogassák őt ebben a nehéz helyzetben és megköszönte nekik az eddigi kedves szavakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek