Starity

Megvannak a BMI-nyertes dalok

2010. október 12. 20:08   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben lezajlott a BMI London Awards is, amelyen a dalokat és azok íróit díjazták. Természetesen néhány sláger is elismerésre került.

hirdetés
Megvannak a BMI-nyertes dalok

A dicsőség főként a dalíróé, de a csapatok, illetve előadók is örülhetnek annak, hogy az álatluk felénekelt sláger pár napja BMI-díjas. Néhány slágernek írói is kaptak érmet.

Az év dala az Only You Can Love Me This Way lett Keith Urbantől, írói Steve McEwan és John Reid. A BMI College Song of the Year kategória nyertese pedig Jay Sean Down című száma lett, itt díjazták Lil Wayne-t is, hiszen ő is közreműködött a Down írásában, s persze az éneklésében is.

A BMI Dance Awardot a Nagy-Britanniában is első helyre kúszó Evacuate The Dancefloor vitte el a Cascadától, a dicsőség Allan Eshuijset illeti, ő írta a csapat eddigi egyik legnagyobb slágerét. Natalie Horler, a Cascada énekesnője (aki pár nappal ezelőtt a Twitteren értesült arról, hogy megnyerték az UMA díjátadót is), most is valószínűleg a csiripelős oldalról tudhatta meg, hogy nyert a dal, a rajongói gratulációk után ugyanis ezt írta:

„Jó Isten! Nem tudom elhinni, hogy még valamit megnyerünk.. Köszönjük nagyon Allan Eshuijs-nak, a dal írójának. Ez az év tényleg a miénk, ti csináljátok nekünk!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek