Starity

Sztárok, akik a vegán életmódot választották

2017. január 29. 14:02   |   Szerző: Rainbowdashh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már olvashattatok a vegetáriánus sztárokról, most szót ejtünk azokról, akik száműztek minden állati eredetű táplálékot az étrendjükből, ide értve a tejtermékeket, tojást, és a mézet is.

hirdetés

Habár már az év első hónapjának vége felé járunk, még nincs késő az életmódváltáshoz az új év szellemében. Ha eljátszottál már a gondolattal, hogy vegán életmódra térsz az állat- és környezetvédelem, vagy éppen az egészséges életmód jegyében, olvasd végig cikkünket, hiszen összegyűjtöttünk párat azon hírességek közül, akik  inspirálóan hathatnak ránk.

Ariana Grande

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő énekesnő 2013-ban tudatta rajongóival, hogy felhagy az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásával, és teljesen vegán életmódra vált.

Kiskorom óta organikusan étkezem, és mindig minimális húst fogyasztottam, de a mai az első napom 100%-os vegánként!

Ariana Twitteren tette közzé, melyre szinte azonnal reagált a PETA nevű állatvédő szervezet, és a köszönetnyilvánítás mellett receptötletekkel is ellátta az akkor 20 éves énekesnőt.

Ariana azóta is az életmód és az állatvédelem elkötelezett híve, aminek gyakran hangot is ad. Talán ennek is köszönheti kifogástalan alakját.

Ellie Goulding

A brit énekesnő egészségügyi okok miatt hagyott fel az állati eredetű ételek fogyasztásával. A szívbetegsége mellett a testével való elégedetlensége inspirálta arra, hogy életmódot váltson.

A rendszeres mozgás és az egészséges étkezés meghozta gyümölcsét, hiszen Ellie jobb formában van, mint valaha.

Sia

Az ausztrál énekesnő és zeneszerző szintén a Twitter segítségével adta a világ tudtára, hogy egy év lakto-ovo vegetáriánus diéta után ő is áttér a teljesen növényi alapú étrendre.

Olivia Wilde

A 32 éves két gyermekes anyuka 12 éves kora óta vegetáriánus, később azonban ő is szigorúbb táplálkozási formát választott.

Vegánnak lenni nem mindig könnyű és elérhető, de ez egy életmód és segít abban, hogy jól érezzem magam és jól nézzek ki

– nyilatkozta a Huffington Postnak adott interjújában még 2012-ben.

Ellen DeGeneres

A csodás humorérzékkel megáldott amerikai műsorvezetőt a Földlakók című dokumentumfilm inspirálta arra, hogy többé ne vegyen részt az állatok kihasználásában. Olyannyira lelkes híve lett az állatvédelemnek, hogy az esküvőjén is kizárólag vegán ételeket szolgáltak fel.

Miley Cyrus

Miley is teljes mértékben áttért a vegán táplálkozásra – ezt pedig a PETA olyan jó szemmel nézi, hogy a honlapjukon is megtalálható az állatvédő énekesnő profilja. Cyrus 2014 környékén tért át vegánra, és azóta elmondása szerint előbb enné fel a koszt, mint húst.

Ha szereted az állatokat, miért eszed meg őket?

– kérdezte az énekesnő profilján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek