Starity

Előzetest kapott Drew Barrymore sorozata

2017. január 20. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Netflix saját gyártású sorozatában alakítja az egyik főszereplőt.

hirdetés

Drew Barrymore-t 2015 óta nem láthattuk a filmvásznakon, hiszen a színésznő elsősorban a gyerekvállalásnak szentelte életét, emellett pedig végéhez közeledő házasságát igyekezetett megmenteni. Ha ez nem volna elég, ráadásként szerepet vállalt a Netflix legújabb nagy dobásában, a Santa Clarita Dietben, melynek tizenhárom részes első szezonja február 3-án fog debütálni a népszerű streaming szolgáltatón.

A színésznő ezúttal Sheila Hammond karakterét öltheti magára, aki teljesen átlagos életet élt egészen addig, míg szíve abba nem hagyta a dobogást. Ennek következtében Sheila olthatatlan vágyat érez a nyers húsra – különösképpen emberire. Miután ezt Sheila férje, Joel is megtudja, a férfi elhatározza, segít feleségének, hogy csillapíthassa éhségét.

A szériában a népszerű színésznőn kívül láthatjuk még Timothy Olyphantet, Liv Hewsont, Ricardo Chavirát, Skyler Gisondót, és Thomas Crawford is fel fog bukkanni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek