Starity

Brad Pitt eltévesztette a házszámot

2010. október 13. 12:12   |   Szerző: RiaRia14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad rossz házba akart bemenni. A színész motorozni indult, de amikor hazaért, nem találta a kaput, és egy fotósnak kellett útbaigazítani őt.

hirdetés
Brad Pitt eltévesztette a házszámot

Angelina Jolie és Brad Pitt nagyon szimpatikusan, egyszerű emberként Magyarországon, rendkívül közvetlenek a járókelőkkel, és boltba járnak. Brad például elhatározta, hogy motorozni indul a pesti utakon. Mindezt testőr nélkül és teljesen egyedül tette meg. A túrán semmi gond nem volt, a hazatérésben annál inkább. A színész ugyanis szó szerint eltévesztette a házszámot. 

A hollywoodi sztár még biztos nem szokta meg az itteni házukat, így mivel a környéken a magas sövény miatt nem lehet belátni a kertekbe, eltájolta magát, és rossz kapun kopogtatott be. Szerencsére, mint mindig, a lesifotósok most is ott ólálkodtak a ház körül, így valamelyikük a színész segítségére sietett, és útbaigazította. „Brad, it's a wrong house!” – hallatszik a videón, ami a helyszínen készült. Ekkor Pitt korrigált, udvariasan biccentett, megköszönve a segítséget, majd távozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek