Starity

Megérkezett a Tizenhárom okom volt első előzetese

2017. január 26. 06:06   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évek óta nem tudják eldönteni Hollywoodban, hogy mi is legyen a Tizenhárom okom volt című könyv megfilmesítésével, aminek főszerepére először Selena Gomezt szánták. Később kiderült, inkább sorozat készül belőle és a szerepeket is más színészekre osztották, mint azt először hangoztatták.

hirdetés

A Jay Asher által írt Tizenhárom okom volt című könyv 2007-ben jelent meg és világszerte hatalmas sikert aratott – hetekig vezette a bestseller listákat. Néhány évvel később megvásárolták a filmesítés jogait, amiből végül egy 13 részes sorozat készült el. A főszerepre Selena Gomezt szánták, ám a színésznő inkább a készítésben vett részt és a főszerepet is egy nála sokkal kevésbé ismert lány kapta, mégpedig Katherine Langford, aki örömmel fogadta el a felkérést.

Tegnap végre megérkezett az eslő előzetes, melyet maga Selena osztott meg a közönséggel Instagram-oldalán keresztül. Természetesen ezzel egyidejűleg végre kaptunk egy hivatalos premierdátumot is, így kiderült, hogy március 31-én kerül képernyőre a tragikus sorsú Hannah Baker története a Netflixnek köszönhetően.

Fotó: Netflix
 

A peek at a passion project I've been working on with @Netflix. @13ReasonsWhy arrives 3/31.

Selena Gomez (@selenagomez) által közzétett videó,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek