Starity

Katherine Heigl megmutatta újszülött kisfiát

2017. január 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 38 éves színésznő a People magazin címlapfotózásán mutatta meg először kisfiát, a december 20-án világra jött Joshua Bishop Kelley Jr.-t.

hirdetés

Katherine Heigl néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy nem sokkal karácsony előtt anya lett, ezúttal pedig meg is mutatta a szeme fényét, aki egészséges és boldog kisbaba.

Josh Kelley [a színésznő férje – a szerk.] és én módfelett izgatottak vagyunk, amiért megoszthatjuk veletek, hogy kisfiunk, Joshua Bishop Kelley Jr. december 20-án, 3603 grammal világra jött. Mindannyian boldogok, egészségesek és hálásak vagyunk!

– írta a színésznő közösségi oldalain az alábbi felvétel mellé.

Fotó: People Magazine

Josh-nak és Katherine-nek egyébként már van két nagyobbik gyermeke is, őket születésük után fogadták örökbe Koreából. Az adoptálás különösen fontos volt a színésznő számára, ugyanis nővérét szintén így vették magukhoz a szülei. A pár idősebbik lánya, Naleigh jelenleg nyolcéves, a kisebbik, Adalaide pedig négy.

A kicsi érkezésének híre kicsit összezavarta a lányokat, azt kérdezgették tőlem, hogy ők is a pocakomban voltak-e. El kellett nekik magyaráznom, hogy bár nem, ők nem a pocakomban fejlődtek, de ettől függetlenül az apukájuk én vagyunk a szüleik

– nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette:

Nem számít, hogy a gyermekeink hogyan kerülnek az életünkbe, abban a pillanatban, amikor a karodba adják őket – mindegy, hogy te hoztad őket a világra vagy Koreából adoptáltad őket –, a tieid. Ebben a korban, amiben a lányok vannak, még nincs tudomásuk arról, hogy mások, mint mi. Nem hiszem, hogy ezen a ponton ezt figyelembe tudják venni, majd ahogy egyre idősebbek lesznek, úgy fogja egyre jobban érdekelni őket, hogy mit jelent rájuk nézve a különbség. Mi, Josh-sal támogatni fogjuk őket. Ez az egész a nyílt kommunikációról szól, mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük számukra rájönni, kik is ők – legyen szó a történelmükről, az örökségükről, a származásukról vagy az emlékeikről, mi mindig minden körülmények között mellettük állunk majd.

Fotó: Facebook / Katherine Heigl

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek