Starity

Címlapon Vanessa, Ashley és Portia

2010. április 30. 12:12   |   Szerző: NyiriSára

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nylon magazin májusi számának címlapján szerepelt Vanessa Hudgens, Ashley Greene és Portia Doubleday – emellett egy hosszabb riport is megjelent róluk a magazinban.

hirdetés
Címlapon Vanessa, Ashley és Portia

Az egzotikus szépségű Vanessa Hudgensra – akinek a vérében ír, bennszülött amerikai, fülöp-szigeteki, spanyol és kínai vér is csörgedezik – sok lány irigykedik, hiszen szépsége mellett Zac Efronnal is randizgat.

Ashley Greene sem panaszkodhat, hiszen sokak állítása szerint Kellan Lutzcal kavar, akit nemrég egy szál boxerben is láthattunk. Szóval rá is lehetünk irigyek.

Portia Doulbeday-nek a Youth in Revolt című tinisorozat hozta meg a sikert, bár az ő neve nem mindenki számára cseng ismerősen.

Mostanában viszont mind a hárman nagyon elfoglaltak. Vanessa most fejezi be a Beastly és a Sucker Punch című filmeket, Ashley-t lefoglalják a Twilight harmadik részének, az Eclipse-nek az utómunkálatai, Portia pedig a Touchbacken dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek