Starity

Nina Dobrev és Glen Powell egy párt alkot?

2017. január 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A bolgár színésznőhöz közel álló ismerősök szerint a két sztár között barátságnál több van.

hirdetés

Mióta véget ért Ian Somerhalderhez fűződő románca, Nina Dobrev nem merült el egyetlen kapcsolatban sem hosszabb ideig, de ki tudja, talán ez hamarosan megváltozhat. A színésznő barátai közül többen is úgy nyilatkoztak az E! Online-nak, miszerint Ninát gyengéd szálak fűzik Glen Powell színészhez, akivel nagyon sok időt tölt együtt.

Akik követik a Vámpírnaplók sztárját a közösségi oldalakon, azok minden bizonnyal tudják, hogy Nina a családjaként tekint baráti körére és minden szabadidejét velük tölti, legyen szó karácsonyról, szilveszterről vagy épp születésnapról. A díszes társaságnak Glen is tagja már egy ideje, és a rajongóknak is feltűnt, hogy talán mindenki másnál közelebb áll a barna hajú szépséghez, ráadásul Dobrev vele elevenítette fel az Oscar-jelölt Kaliforniai álom legemlékezetesebb jelenetét a film témájára szervezett születésnapi partiján is.

Közös a baráti körük és kis ideje találkozgatnak is. Glen nagyon kedveli Ninát, abszolút az esete. A családtagjaikon keresztül ismerkedtek meg egymással, és Nina imádja, hogy Glen hozzá hasonlóan családközpontú személyiség

– nyilatkozta egy barát, míg egy másik így számolt be:

A barátaik szeretik együtt látni Ninát és Glent, ők pedig nagyon fesztelenül érzik magukat egymás társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek