Starity

Kiengedték a kórházból Mischa Bartont – Kiderült, mi okozta zavart viselkedését

2017. január 28. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal nem az idegösszeomlás veszélye fenyeget, a 31 éves színésznőt ugyanis bedrogozták.

hirdetés

Január 26-án zavart viselkedése miatt, a beleegyezésével szállították kórházba Mischa Bartont. Sokan arra gyanakodtak, hogy A narancsvidék sztárja ismét az idegösszeomlás határán van, ahogy 2009-ben, ám mint kiderült, szó sincs róla. Állapotáról maga Mischa nyilatkozott a sajtónak.

Január 25-én este bulizni mentünk a barátaimmal, hogy megünnepeljük a születésnapomat. Egyik italt követte a másik, aztán azt vettem észre magamon, hogy egyre jobban tévelygek és az idő múlásával nemhogy kijózanodtam volna, hanem ez egyre rosszabb lett. Önkéntesen fordultam segítségért és az orvosoktól megtudtam, hogy GHB-t [közismert nevén randidrog – a szerk.] találtak a szervezetemben, amit valószínűleg az italomba csempésztek. Miután egy éjszakát a kórházban töltöttem, hazaengedtek, most már jól vagyok. Szeretnék egyúttal hálát adni a Cedars-Sinai kórház doktorainak, amiért a gondjaikba vettek és profizmusukkal elláttak. Ez egy jó lecke a fiatal lányok számára, hogy jobban odafigyeljenek a körülöttük zajló dolgokra

– nyilatkozta Mischa.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek