Starity

Will Tudor kapta Sebastian szerepét a Shadowhuntersben

2017. január 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közönségkedvenc karakter tűnik fel a Shadowhunters folytatásában! A Freeform népszerű fantasy sorozatának készítői csütörtökön hozták nyilvánosságra, hogy a brit Will Tudor kapta meg Sebastian Verlac szerepét.

hirdetés
Will Tudor kapta Sebastian szerepét a Shadowhuntersben

Január 2-án tért vissza a képernyőkre a Shadowhunters a második évadával – még több izgalommal, drámával, démonok elleni küzdelemmel és persze új karakterekkel. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, csatlakozott a stábhoz Nick Sagar, aki a New York-i Intézet élére kinevezett Victor Aldertree-t kelti életre, illetve Alisha Wainwright, akit a Luke (Isaiah Mustafa) falkájába tartozó Maia Roberts szerepében láthatunk hétről hétre. 

Azok a nézők, akik már olvasták Cassandra Clare könyveit, Sebastian Verlac feltűnését várták a legjobban. Todd Slavkin – az egyik új showrunner – egy szeptemberi tweetben erősítette meg, hogy a tehetséges árnyvadász is meg fog jelenni a második évadban. A készítők szerdán hozták nyilvánosságra, hogy másnap egy új castinghírről számolnak be nekünk. A kommenteket elárasztották a követelések a Sebastiant alakító színész kilétének leleplezéséről, akiről Slavkin előzetesen csak annyit árult el, hogy a meghallgatáson nagyon jó volt, és láthattuk már más sorozatban is.

Csütörtökön végre kiderült, kit láthatunk a sokak által kedvelt karakter bőrében: a sorozat készítői Sebastian szerepét Will Tudornak adták.

A brit színészt a sorozatrajongók már ismerhetik a Trónok harcából, ahol Olyvart keltette életre, illetve a Humans-ből is, ahol Odi szerepében láthattuk. A filmek kedvelőinek sem lehet idegen, hiszen a Shadowhunters Jace-ével, Dominic Sherwooddal a Vámpírakadémiában játszottak együtt. 

A két színész a való életben jó barátságot ápol egymással I Fotó: Instagram / Shadowhunters
"Clary és Sebastian... És végre találkozunk... " I Fotó: Instagram

Érdekesség, hogy Katherine McNamara (Clary Fray) is nagyon várta már Sebastian sorozatbeli feltűnését, erről több interjúban is szót ejtett. 

"8 órába telt az első közös jelenetünk leforgatása!" I Fotó: Twitter

Legnagyobb bánatunkra azonban még sokat kell várnunk Sebastian első megjelenésére a képernyőn. A sorozat hivatalos oldalán arról számoltak be, hogy a karakter csak a 2B-ben, azaz az évad második felében kerül bemutatásra. 

Kicsoda Sebastian a Shadowhuntersben? Sebastian egy elbűvölő, briliáns, magasan képzett árnyvadász, páratlan harci képességekkel. Eredetileg egy külföldi Intézetben él, de megtalálja a módját, hogy a New York-i Intézetbe jöhessen, miután összebarátkozott a sorozat egy főbb karakterével. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek