Starity

Harry Potter, te vagy az? Ez az orosz srác a megszólalásig hasonlít Danielle Radcliffe-hez!

2017. február 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár már hat éve annak, hogy a mozikba került az utolsó Harry Potter-film, a sorozat körüli őrület továbbra sem hagy alább.

hirdetés

A közelmúltban figyelt fel a külföldi sajtó az Oroszországban élő Nikolai Posledára, aki a megszólalásig hasonlít a Harry Potter-filmek címszereplőjét alakító Daniel Radcliffe-re, talán annyiban különbözik tőle, hogy a színésszel ellentétben neki nem kék, hanem zöld a szeme – mintha maga J. K. Rowling álmodta volna meg!

A fiatalember egyébként Szibéria déli részén él és egy csokoládégyárban dolgozik, de ami ennél is jobb, hogy ő maga is hatalmas rajongója a varázslótanonc történetének. Saját bevallása szerint a közte és a karakter közötti hasonlóságra évekkel ezelőtt a barátai figyeltek fel.

Olyan öt évvel ezelőtt kezdtek célozgatni a barátaim arra, hogy hasonlítok Daniel Radcliffe-re. Az esetek többségében az emberek egyszerűen elmennek mellettem, de egymás között megjegyzik, hogy Hű, az a srác úgy néz ki, mint Harry Potter!. Néha közös képet is kérnek, de hála Istennek, ez nem fordul elő gyakran

– nyilatkozta Nikolai.

Hatalmas rajongója vagyok Harry Potternek! Már vagy hat-nyolc alkalommal olvastam a könyveket és időnként a filmeket is újranézem. Egyedül A tűz serlege című részt nem szeretem annyira, az számomra már túl sok.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek