Starity

Ezek a legnépszerűbb Sixx:A.M.-dalok

2017. február 02. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal az amerikai zenekar, a Nikki Sixx által vezetett Sixx:A.M. hat legnépszerűbb dalát hoztuk el nektek.

hirdetés

Life Is Beautiful (2007)

Adott egy könyv, melyet A heroin-naplók címre kereszteltek, valamint adott ennek írója, Nikki Sixx, aki úgy döntött, maga köré gyűjt pár embert, és új projektbe fog a Mötley Crüe mellett. A végeredmény pedig nem más, mint a The Heroin Diaries Soundtrack album, melynek legkedveltebb dala, a Life Is Beutiful hétmilliós megtekintettséggel rendelkezik a Youtube-on.

Lies Of The Beautiful People (2011)

A 2011-es This Is Gonna Hurt című albumnál járunk, melynek témái minden bizonnyal nem voltak ismeretlenek a Sixx:A.M. rajongóinak számára. A Lies Of The Beautiful People csak egyike azon daloknak, melyek próbálnak rávilágítani arra, hogy a megszokottól eltérő is lehet gyönyörű. Rendben van, ha más vagy – mondja Nikki a dal előtt.

Stars (2014)

A 2014-es Modern Vintage album dalai igencsak szerteágazóak, ami stílusukat tekinti, ugyanis a Sixx:A.M. itt azt szerette volna megmutatni, milyen stílusú dalok voltak rájuk nagy hatással. A rajongókat megosztotta az album, és bár többen is hangot adtak csalódottságuknak, a Modern Vintage-on található Stars című dal sikere kétségtelen: majdnem hárommillió megtekintéssel rendelkezik a legnagyobb videómegosztón.

This Is Gonna Hurt (2011)

A This Is Gonna Hurt album címadó dala egy pörgős nóta, mely ugyancsak nagy kedvence a rajongóknak, és a mai napig a Sixx:A.M. koncertek részét képezi. Az album megjelenése után Sixx kiadott egy könyvet ugyanezzel a címmel, mely mű főként Nikki fotóit tartalmazza olyan emberekről, akik kissé eltérnek az átlagostól.

Accidents Can Happen (2007)

Tíz évet visszamentünk az időben, ismét a The Heroin Diaries Soundtrack albumnál járunk, és ezúttal listánk első lassú dala, az Accidents Can Happen kerül terítékre. A dal a reménytelen helyzetekről, a kilátástalanságról szól, és arról, hogy mindig van melletted valaki, aki tud segíteni. Mondanunk sem kell, a rajongók imádják ezt az érzelmes, szívhez szóló nótát, ahogy mi is.

Skin (2011)

Ismét a This Is Gonna Hurt album egyik gyöngyszemét köszönthetjük, listánk utolsó dala pedig nem más, mint a Skin címre hallgató mű. A dal kicsit kevesebb, mint másfél millió megtekintéssel rendelkezik a Youtube-on, és még talán az Accidents Can Happennél is mélyebb üzenete van. A dal aláfestése egyébként mindössze egy zongora, ami egyszerűvé, mégis csodálatossá teszi a Skint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

rock metál sixx am
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek