Starity

Ismét egymásba botlottak a Harry Potter sztárjai

2017. február 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mondás úgy tartja, ha egy barátság több, mint hét évig tart, akkor az egy életre szól – ezt minden bizonnyal a Harry Potter-filmek sztárjai is megerősítik, akik most, hat évvel az utolsó film mozikba kerülése után is a legnagyobb örömmel fogadják egymást.

hirdetés

Nemrég még annak örülhettünk, hogy több, mint egy évtized után ismét összejött A Gyűrűk Ura stábjának egy része, most pedig a Harry Potter-filmek szereplői kerítettek sort egy találkozásra – igaz, közülük is csak néhányan futottak össze.

A szériában Lucius Malfoyt alakító Jason Isaacs ugyanis úgy döntött ellátogat az orlandói The Wizarding World of Harry Potter elnevezésű élményparkba, de szerencsére jócskán akadt útitársa a kalandon – Tom Felton (Draco Malfoy) és Matthew Lewis (Neville Longbottom) is elkísérte, ott pedig összefutottak egykori kollégájukkal, Warwick Davisszel (Flitwick professzor).

A kis csapat a közösségi oldalakon közzétett felvételek tanúbizonysága szerint remekül mulatott egymás társaságában, mintha nem is évek, hanem napok teltek volna el az utolsó találkozásuk óta.

Fotó: Twitter
Fotó: Instagram
Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek