Starity

Cody Christian még soha nem érezte ennyire megalázottnak magát

2017. február 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf 21 éves sztárjával megtörtént a hírességek rémálma és hackertámadás áldozatává vált.

hirdetés

Körülbelül két hét telt el azóta, hogy egy hacker feltörte Cody Christian fiókjait és kiszivárogtatta privát tartalmait – köztük meztelen fotók tömkelegét, illetve egy olyan videófelvételt is, melyen a színész önkielégítést végez. A történtek érthető módon megviselték Codyt, aki azelőtt nem is sejtette, hogy ilyesmi előfordulhat vele, szégyenében pedig senkivel nem akart se találkozni, se beszélni.

Cody borzasztóan gyötrődik, zavarban van és dühös, amiért kiszivárogtatták a privát dolgait. Az nem kifejezés, hogy ki van akadva. Teljesen megalázva érzi magát. Képtelen elhinni, hogy ez megtörtént vele, sosem hitte volna, hogy ő is egy ilyen árulás áldozata lehet. Mióta nyilvánosságra kerültek a fotói és videói, nem hagyja el a házát, nem válaszol a hívásokra és csak azon agyal, hogy visszatér a munkához

– nyilatkozta egy bennfentes.

A színész azóta szerencsére összeszedte magát, amiben rajongótábora is nagy segítségére volt, ugyanis biztosították róla, hogy a történtektől függetlenül ugyanúgy szeretik és mellette állnak, mint annak előtte. Kedvességüket Cody a Twitteren köszönte meg nekik – hetek óta ez volt az első alkalom, hogy nyíltan felvette velük a kapcsolatot.

Teljes szívemmel szeretlek mindannyiótokat. Hihetetlenül hálás vagyok a megingathatatlan támogatásotokért. Élvezzétek a ma este képernyőre kerülő téli finálét

– írta a mikroblogon a színész a főszereplésével készülő Teen Wolf legújabb epizódjára utalva.

Nem Cody az egyetlen híresség, akinek a közelmúltban közzétették privát célra készített, kompromittáló felvételeit: ugyanez történt kollégájával, Tyler Posey-val is, de Jennifer Lawrence, Kate Upton, Ariana Grande és Victoria Justice sem járt jobban. A Los Angelesi rendőrség nemrég őrizetbe vett egy hackert, Edward Majerczykt, aki több híresség tartalmait is elérhetővé tette – neki 18 év börtönt ítélt meg a bíróság január végén.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek