Starity

El kell halasztani Tahi-Tóth László műtétjét

2017. február 06. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jászai Mari-díjas színművész január 21-én lett rosszul előadás közben a színházban, azóta kórházban ápolják – most újabb hírrel szolgált felesége.

hirdetés
El kell halasztani Tahi-Tóth László műtétjét
Fotó: Blikk / Gy. Balázs Béla

Korábban megírtuk, hogy Tahi-Tóth László pár éve stroke-ot kapott, ami váratlan rosszullétet okozott a színésznél – a színpadon erős fejgörcs tört rá január 21-én, ám hősiesen végigjátszotta a Hattyúdal a Republic együttessel című darabot a József Attila Színházban. Az előadás után azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy a szélütés következményeként kitágult ér (aneurizma) nyomhatja az agyát, és mihamarabb operáció szükséges a panaszok megszüntetéséhez, ám az eredetileg péntekre tervezett beavatkozást el kellett halasztani.

Kárászy Szilvia zongoraművész, a színész felesége a következőket nyilatkozta a Blikknek:

Egy vérhígító gyógyszer átállítása miatt nem tudták pénteken megműteni Lacit, ezért szerdán lesz az operáció. Megpróbálják máshogy beállítani az orvosságot, és akkor reméljük már semmilyen akadálya nem lesz az agyműtétnek.

– mesélte az aggódó feleség, majd így folytatta:

 Hétfőn volt a születésnapja, amit ketten töltöttünk a kórházban, sajnos ünneplés, pezsgő és torta nélkül. Most a legfontosabb a mielőbbi gyógyulás. Minden kedves barátnak és érdeklődőnek köszönjük a sok-sok aggódó telefont és üzenetet!

Remélhetőleg a színművész operációja sikeresen végződik. Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek