Starity

Lemondta dániai koncertjeit a Metallica

2017. február 06. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Hetfield lebetegedése miatt a Metallica kénytelen volt lemondani dániai koncertjeit.

hirdetés
Lemondta dániai koncertjeit a Metallica
Fotó: Facebook / Metallica

A Metallica február 4-én, 7-én és 9-én lépett volna fel Koppenhágában, ám James Hetfield lebetegedése miatt e koncerteket le kellett fújniuk, a frontember ugyanis egy hangot sem énekelhet orvosa szerint.

A péntek esi koncerten James már jelezte a közönségnek, hogy beteg és érdeklődött tőlük, szerintük van-e értelme így folytatni a koncertet, a Metallica azonban végül csak két dallal adott rövidebb koncertet a tervezettnél.

Nagyon csalódottak vagyunk, hogy ezt kell bejelentenünk, de a szombati nap fejleménye, hogy James egészsége, különös tekintettel a torkára, nem javult, és szigorú orvosi vélemény, hogy egyetlen hangot sem szabad énekelnie. Szóval szomorúan tudatjuk mindenkivel, hogy a szombat esti koncertet szeptember 2-ára halasztjuk. Akik itt voltak az első koncerten, nagyra értékeljük, hogy a folytatásra bátorítottatok minket... Ez rengeteget jelentett számunkra! Mindannyian le voltunk sújtva, hogy képtelenek vagyunk a maximális Metallica élményt nyújtani, az a koncert minden idők egyik legnagyobb kihívását jelentette számunkra, de a szeretet és a támogatás, amit kaptunk, átsegített minket a problémákon. Köszönet még egyszer minden támogatásért, amit valaha is kaptunk Dániában. Vissza fogunk térni!

– olvasható a Metallica Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek