Starity

Új albumán dolgozik a Leaves' Eyes

2017. február 06. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben jelent meg a norvég-német csapat legutóbbi albuma, ami egyben a legutolsó korong volt Liv Kristine énekesnővel a fedélzeten.

hirdetés

A tavalyi év során értesülhettünk arról, miszerint a Leaves' Eyes 13 év közös zenélés után úgy döntött, megválik énekesnőjétől, Liv Kristine-től. A viharos váltáson hónapokig csámcsogott a világsajtó annak érdekében, hogy kiderüljön, vajon melyik fél mond igazat. Az énekesnő egy korábbi interjújában kijelentette, hogy minden a háta mögött zajlott le, és nem történt közös megegyezés távozását illetően. A csapat természetesen eme kijelentés ellentétét vallotta, akik egyébként nem búslakodtak sokáig, hiszen Liv kirúgásával egyidőben már az új vokalistát is bemutatták a nagyérdeműnek.

Tavaly októberben az (immáron Elina Siirala vezette) együttes egy különleges EP-t dobott piacra, ami a Fires In The North elnevezést kapta, és mindösszesen öt tétel került rajta elhelyezésre, melyek többsége már a 2015-ben megjelent, Liv Kristine által felénekelt King Of Kings nevezetű lemezen is helyet kapott.

Az új felállású formáció tegnap jelentette be, hogy a hosszúra nyúlt turnézás után visszatérnek a Mastersound Studióba, ahol hamarosan papírra kerülnek az új korongra szánt szerzemények. Ezt követően áprilisban az együttes visszatér majd a reflektorfénybe is, és újabb turnéra indulnak majd a Sabaton, valamint a Battle Beast zenekarok társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek