Starity

Hosszú idő után a Grammy-gálán lép fel először Katy Perry

2017. február 07. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 2013-ban jelentette meg legutóbbi korongját, így nem csoda, hogy rajongói tűkön ülve várják visszatérését.

hirdetés

A PRISM megjelenése óta nagy a csend Katy Perry háza táján – leszámítva a tavaly megjelent Rise kislemez megjelenését és a Zoolander 2 című filmben lévő cameóját. Az énekesnő rajongói azonban most elkezdhetik számolni a napokat visszafelé, ugyanis Katy a február 12-én megrendezésre kerülő Grammy-gála keretein belül visszatér a színpadra és bemutatja legújabb dalát is. A szerzemény az előzetes információk szerint a Chained to the Rhythm címet viseli, szövegét Katy Sia segítségével szerezte, a produceri munkálatokat pedig az a Max Martin látta el, aki az énekesnő korábbi slágereinek (például I Kissed a Girl, Hot n Cold, Part of Me, Wide Awake) elkészülésében is közreműködött.

Visszatérésének hírét maga az énekesnő is megerősítette, mi több, közösségi oldalaira feltett egy friss képet is magáról, melyen ezúttal szőke hajjal láthatjuk.

Fotó: Facebook / Katy Perry

A díjátadó jelöltjeinek listáját egyébként december elején tették közzé a szervezők, magának a rendezvénynek pedig a Los Angeles-i Staples Center ad majd otthont. (Az eseményről a CBS csatorna élőben tudósít.) Az átadó házigazdája az amerikaiak egyik legkedveltebb műsorvezetője, James Corden lesz és Katy mellett olyan sztárok szórakoztatják még a közönséget, mint a Metallica, John Legend, Beyoncé, Lady Gaga, Adele, Bruno Mars, The Weeknd, Alicia Keys, Carrie Underwood és Keith Urban – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek