Starity

Nina Agdal nem érti, miért üldözik a lesifotósok

2017. február 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Leonardo DiCaprióval rendevúzó 24 éves dán szépség a Health magazinnak teregette ki titkait.

hirdetés

Bár jó ideje a köztudatban van, Nina Agdal a mai napig nem szokta meg a felé áradó figyelmet, és ugyan épp azzal keresi a kenyerét, hogy fotósoknak pózol, képtelen megérteni, miért érdekes ő a lesifotósok számára.

Minden alkalommal, amikor valaki sunyiban lefotóz, arra gondolok, hogy nem tudom megérteni, miért csinálják ezt az emberek. De most komolyan! Igyekszem nem túl sokat aggódni emiatt, de mindig ott van a fejemben a gondolat, hogy Vajon most is figyelnek engem?.

A modell elárulta, hogy igyekszik pozitív, boldog emberekkel körülvenni magát, hogy könnyebben leküzdje félelmeit és aggályait, emellett a lapnak adott interjújában edzésterveiről is szót ejtett.

Utálok futni. Azt kívánom, bár örömömet lelném benne, mert imádnék futni a Central Parkban vagy nyaralás során a tengerparton, de ki nem állhatom ezt a mozgásformát. Öt perc után arra szoktam gondolni, hogy Mi a fenéért csinálom ezt?.

A futás ugyan nem tartozik a kedvencei közzé, de szerencsére megtalálta azt a sportot, amit szívesen végez, ez pedig nem más, mint a jóga. Természetesen olykor ő is azt érzi, hogy szívesen lazítana, ugyanakkor tudja, hogy ezt nem teheti meg, így kénytelen újra és újra motiválni önmagát.

Mindig azt mondogatom magamnak, hogy az edzés az egyetlen dolog, amit az ember nem fog megbánni. Gondolok itt arra, hogy az ember megbánja, ha megevett egy szelet pizzát, megivott egy pohár bort, de egy jó edzést soha!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek