Starity

Kitálalt Judy Garland néhai exférje: a színésznőt molesztálták kollégái az Óz, a csodák csodája forgatása alatt

2017. február 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1939-ben mutatták be az időtálló fantasyt, melynek forgatásáról meglepő titok került napvilágra.

hirdetés

Fotó: Getty Images I Silver Screen Collection

Végre elkészült a könyv, amit Judy Garland egykori férje, Sidney Luft írt Judy és én: Az életem Judy Garlanddal címmel. A férfi ugyan már több, mint egy évtizeddel ezelőtt, 2005-ben elhalálozott, ám művének szerkesztője úgy döntött, elkészíti a könyvet a vele készített korábbi interjúkkal kiegészítve.

A könyv számtalan magánéleti titokra rávilágít, de nemcsak 13 évet felölelő házasságukkal kapcsolatban tudhatunk meg érdekességeket, hanem a színésznő ezt megelőző és követő kapcsolatai és munkássága is szóba kerülnek. A legdöbbenetesebb történet azonban kétségkívül az Óz, a csodák csodája című film forgatási munkálataihoz köthető, ugyanis férje szerint a pöttömöket alakító alacsony színészkollégák rendszeresen molesztálták az akkor még mindössze 17 éves színésznőt: akarata ellenére fogdosták és a ruhája alá is benyúltak.

A fent említett férfiak 40 év körüliek és idősebbek voltak, és egyik kolléganőjük, Margaret Pellegrini elmondása szerint igencsak szerettek mulatni: forgatás után gyakran felöntöttek a garatra, ám a színésznőnek arról nincs tudomása, hogy valóban erőszakoskodtak volna Judyval, aki életében soha nem említette, hogy munkahelyi zaklatás áldozata lett volna.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek