Starity

Ennyi volt! Jennifer Lopez és Drake szakított

2017. február 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves rapper nem túl szerencsés a szerelemben, hiszen sorra teszik ki a szűrét Hollywood legszebb sztárjai.

hirdetés

Drake egyszerre mondhatja magát szerencsésnek és átkozottnak, hiszen bár sikerül meghódítania a legszebb sztárcsajokat, valamilyen oknál fogva nem tudja megtartani őket. Nem sokkal ezelőtt még Rihannával randevúzott, ám az énekesnő pár hét együttjárás után szakított vele, most pedig Jennifer Lopez tette meg ugyanezt.

Nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy kezd komolyra fordulni a rapper és a tőle 17 évvel idősebb színész-énekesnő románca, hiszen Jen még a gyerekeinek is bemutatta őt, de a fellángolás mégsem tartott két hónapnál tovább. A párhoz közel álló barátok egymástól függetlenül megerősítették, hogy a kapcsolat a közelmúltban véget ért – legalábbis egy időre biztosan.

A pletykát egyelőre egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, ám a minap igen beszédes posztot tett közzé Jen, melyben a megfelelő időzítés fontosságára hívta fel a figyelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek