Starity

Megrázó vallomás: Kelly Clarkson azt hitte, hogy daganatos beteg

2017. február 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves, kétgyermekes énekesnő a Billboardnak vallott élete legrosszabb élményéről.

hirdetés

Kelly Clarksonnal 2002-ben ismerkedhettünk meg, ugyanis ő volt a hatalmas sikerrel futott American Idol első nyertese. A szőke szépség 2006-ban vette át első Grammy-díját, ezzel pedig ő volt az első olyan előadó a világon, aki tehetségkutató műsor révén szerzett hírnevet magának és ilyen rangos díjat nyert. Az énekesnő most elárulta, nem hiába volt olyan megható a 11 évvel ezelőtti Grammy-gálán való előadása (a Beacuse of You-t énekelte el – a szerk.), ugyanis azt hitte, rákos beteg.

Nos, kevesen ismerik ezt a történetet, de a gála reggelén azt mondták nekem, hogy daganatot találtak a testemben. Egész nap bőgtem miatta, négyszer kellett újra elkészíteni a sminkemet. Azt mondogattam, hogy még túl fiatal vagyok ehhez [23 éves volt – a szerk.]. Teljesen kiborultam. Amikor megnyertem a díjat, az jutott eszembe, hogy Isten így akar kárpótolni még valami jóval, mielőtt borzalmas dolgok történnének velem

– elevenítette fel a történeteket Kelly, majd így folytatta:

Másnap visszamentem a dokihoz, és közölték velem, hogy össze lettek cserélve az eredmények. Meg is kérdeztem, Komolyan?. Arra gondoltam, hogy teljesen elrontották ezzel az előző napi élményt. Először is, mint előadóét, hiszen gyerekként imádtam a Grammy-gálát nézni a tévében és nagy vágyam vált valóra, hogy ott lehettem, ráadásul győztesként. Az volt életem legrosszabb és egyben legjobb napja. És a következő nap szintén a legjobb és legrosszabb volt egyben. Úgy éreztem, legszívesebben megütnék valakit.

Érzelmi hullámvasút volt az a nap számomra. Egyfajta balszerencsének fogtam fel, hogy ez a kis baleset számtalan fontos pillanatot ellopott tőlem, de végső soron az számított, hogy nem vagyok rákos. Úgy érzed, előadóként ez életed legnagyobb napja, és aztán viccet csinálnak belőle. Te abban a tudatban vagy jelen életed nagy eseményén, hogy ez az utolsó boldog pillanatod. Nagyon drámai volt. Huszonpár éves voltam és rémült. Különös volt. Abból az éjszakából nem emlékszem másra, csak hogy mennyire féltem

– folytatta Kelly.

Az énekesnőt egyébként idén is jelölték Legjobb szóló előadás kategóriában, méghozzá a tavalyi American Idolban nyújtott előadásáért, amikor is a Piece By Piece című szerzeményét énekelte annak a műsornak a legutolsó adásában, melynek ismertségét köszönheti.

Ha a 19 éves önmagam láthatná hol tartok most, nagyon büszke lenne rám és meg is lenne lepődve, elvégre ki hitte volna, hogy ez megtörténhet velem?!?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek