Starity

Így néznek ki a Kínos sztárjai napjainkban

2017. február 12. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendett a Kínos sorozat, aminek utolsó epizódja 2016-ban került adásba. Nézzük, hol tartanak most a szereplők!

hirdetés

Beau Mirchoff – Matty McKibben

A színész aktív Instagram- illetve Twitter-oldalán, ahová többnyire saját fotóit tölti fel. Az elmúlt hónapokban Európát bejárva Magyarországra is ellátogatott, de természetesen a munkát sem felejti el: 2017-ben két filmje fog debütálni.

 

This was in a ruin bar in Budapest where they sold carrots! That's right Carrots! I didn't bring a carrot with me, I promise.

Beau Mirchoff (@beau_mirchoff) által közzétett fénykép,

Ashley Rickards – Jenna Hammilton

A színésznő még mindig jó barátságot ápol sorozatbeli kollégáival, így gyakran posztol velük közös fényképeket Instagram-oldalán. Ashley emellett szőke hajra váltott, s a női jogokért harcol folyamatosan. 2016-ban két filmje debütált, míg 2017-re egy sorozata, s egy filmje van hátra.

Brett Davern – Jake Rosati

A sorozat Jake-je a Kínos után csak apróbb szerepeket kapott, így nem is meglepő, hogy úgy döntött, saját lábára áll: rádiós csatornát indított, s első vendége Beau volt. Kollégáival így ő is kijön: alig pár napja Ashleyvel volt kávézni Los Angelesben.

Beau és Brett Japánba is közösen látogatott el:

Jillian Rose Reed – Tamara Kaplan

Jillian és Ashley a való életben is öribarik, így gyakran tűnnek fel egymás oldalán. A színésznő emellett a kínos után a Elena, Avalor hercegnője sorozatban tűnt fel, s jelenleg két másik is van a tarsolyában, amik 2017-ben debütálnak az IMDb alapján. Vörös haját egyébként természetes barnára cserélte, ami szuperül áll neki.

Molly Tarlov – Sadie Saxton

Ki ne ismerné a „You're welcome” mémet, aki nézte a sorozatot? Molly karaktere nélkül biztosan nem lett volna ugyanolyan a Kínos. A színésznő természetesen a való életben nem ennyire szúrós, s remek kapcsolatot ápol a színészekkel.

Tarlov egyébként látványos súlytól is megszabadult, s színészi karrierje is jól alakul: két sorozata fog debütálni a jövőben.

A színésznő nem mellesleg hamarosan férjhez megy, a vendéglistán pedig nem egy ismerős arc feltűnhet:

Greer Grammer – Lissa Miller

A Kínos után rendkívül beindult Greer karrierje, hiszen több szerepet is kapott sorozatokban, s filmekben egyaránt. 2017 elején pedig Sadie-t fogja alakítani az Altitudeben. A többiekkel ellentétben ő azonban nem sokat változott: méz szőke haja, s bájos mosolya a régi!

Nikki DeLoach – Lacey Hamilton & Barret Swatek – Ally

Jenna édesanyját alakító Nikki a való életben is közel áll Ashleyhez. A Kínos után további két szerepet kapott, Instagramon pedig ő is elérhető – többnyire kisfiával és férjével pózol, de néhány kollégája is feltűnik adatlapján.

A színésznő, Barret, New Yorkban él, de sok időt tölt Los Angelesben is. Jó barátságot ápol Nikkivel, s sok időt töltenek együtt a városban. A sorozat után nem kapott további szerepeket. Insta-oldalán az egészséges életmódot hirdeti, ami merőben szemben áll iszákos karakterével.

Jessica Lu – Ming Huang

Leghíresebb szerepe a Kínos után az Amerikai Horror Sztoriban volt, s két évadban is feltűnt egy-egy epizód erejéig. Azonban ez nem minden, hiszen hat filmszerepet is kapott, ebből az egyik idén fog a képernyőre kerülni. Instagram-oldala alapján a szereplőkkel nem igazán tartja a kapcsolatot, azonban imád utazni, s rengeteg gyönyörű helyről jelentkezett be.

Desi Lydic – Valerie Marks

Jenna tanácsadójaként elhíresült Desi a Kínos után egy szerepet kapott, a jelenleg is futó The Daily Showban. Közösségi oldalain meglehetősen aktív, s gyakran posztol a Kínos stábjáról sosem látott képeket.

Nolan Funk – Collin Jennings

A sorozat rossz fiújának a forgatás után sem állt meg az élet, hiszen már 2018-ig be van táblázva. Feltűnt A zöld íjászban, A nagy fogásban, s az American Romanceban is, de ez igazán csak pár név a sokból.

A Kínos mellett a leghíresebb szerepe még a Glee-ben volt, így sokaknak ismerős lehet. Instagram-oldala szerint jelenleg szingli (korábban Selena Gomezzel is randizott), illetve sikeres modellszerződést kötött az IMG-vel (ahol Gigi Hadid is van). Reklámarca a Versacénak, DaMannek és a Dieselnek is. Emellett jó kapcsolatot ápol Beau-val, gyakran szoktak kávézni LA-ben.

A színészek a Halloweent is együtt töltötték Hollywoodban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek