Starity

Hatalmas sikernek örvend a Leander Kills új dala

2017. február 13. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Köteles Leander és csapata okkal ünnepelhet, hiszen nagy esély van arra, hogy idén ők képviseljék Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon.

hirdetés
Hatalmas sikernek örvend a Leander Kills új dala
Fotó: Facebook / Leander Kills

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Köteles Leander vezette csapat egy teljesen új dallal kívánja magát megmérettetni az idei A Dal selejtezőjén. Mint az hetekkel ezelőtt kiderült, az Élet című dal tökéletes választás volt a srácok részéről, hiszen a zsűri csupa jó dolgokat mondott mind a zenekarról, mind a dalról egyaránt.

A zenekarnak szombaton, a verseny második elődöntőjében is volt szerencséje bizonyítani – nem kis sikerrel, ugyanis nemcsak esélyesek képviselni hazánkat Kijevben, de az Élet című balladájuk dalszövege elnyerte a legjobb dalszövegnek járó díjat is. Az együttes egyébként az est folyamán különleges felállásban lépett színpadra, mivel ezúttal Bodor Máté szólaltatta meg az egyik gitárt, míg utódja, Vermes András a zongora mögött foglalt helyet.

A múlt hónapban egyébként mi is beszámoltunk arról, miszerint Máté tiszteletbeli tagja marad a formációnak, mivel a skót Alestorm stúdióba vonult felvenni legújabb albumát, a No Grave But The Sea-t. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a Wisdom egykori gitárvirtuóza természetesen ha Magyarországon tartózkodik, és az ideje is úgy engedi, akkor továbbra is fel fog lépni a Leander Killsszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek