Starity

Beyoncé javára lemondott volna legújabb Grammy-díjáról Adele

2017. február 13. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmekben gazdag este volt a tegnapi, hiszen átadásra kerültek az idei Grammy-szobrocskák, a rendezvénynek pedig számtalan emlékezetes pillanata volt.

hirdetés
Beyoncé javára lemondott volna legújabb Grammy-díjáról Adele

Bár Beyoncét idén kilenc kategóriában jelölték, mindössze két Grammy-díjjal távozott az este során, ám ez szemernyit sem szegte kedvét, hiszen láthatóan jól érezte magát. Kolléganője, Adele még könnyeket is csalt a szemébe, amikor bár a két fő kategóriában (az év felvétele, az év albuma) kiütötte, mégis őrá helyezte a figyelmet.

(...) És persze köszönöm ezt a díjat az álmomnak, a bálványomnak, Queen Beynek. Csodállak téged! Minden egyes nap megmozgatod a lelkemet, és ezt teszed már 17 éve

– mondta az év felvételéért járó köszönőbeszédében, amikor pedig az év albumáért járó díjat vette át, közölte, hogy nem fogadhatja el a díjat, mert véleménye szerint Beyoncé igazi mestermunkát végzett a Lemonade képében, ami jobban megérdemelte volna az elismerést.

A Lemonade monumentális, jól kigondoldolt album. És olyan gyönyörű és szívmelengető! Egy olyan oldaladat mutattad meg általa, amit nem láthatunk mindig és nagyra értékeljük ezt! Mi, előadóművészek, mind csodálunk téged. Te vagy a mi fényünk! És az, amilyen érzéseket kiváltasz a barátaimból, a színesbőrű barátaimból, nagyon erőt sugárzó. Ráveszed őket, hogy kiálljanak magukért. Szeretlek. Mindig is szerettelek, mindig is szeretni foglak

– mondta Adele, majd kettétörte díját, hogy azt megoszthassa imádott kolléganőjével, aki egyébként legjobb videoklip és legjobb városi kortárs album kategóriákban győzedelmeskedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek