Starity

Katy Perry beszólt Britney Spearsnek

2017. február 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Chained To The Rhythm énekesnője a Grammy-gálán cikizte kolléganőjét tíz évvel ezelőtti mentális összeomlása miatt.

hirdetés
Katy Perry beszólt Britney Spearsnek

Katy Perry hosszú ideje nem hallatott magáról, így nem csoda, hogy rajongói majd' kibújtak örömükből, amikor a minap megjelentette legújabb dalát és természetesen a tegnap este megrendezett Grammy-gálán is tiszteletét tette. Az E! egyik riportere el is csípte őt a vörös szőnyegen egy rövid beszélgetés erejéig, Katy pedig elárulta, hogy mentális egészsége miatt tűnt el hosszabb időre, majd amikor megkérdezték tőle, hogyan ment a dolog, így válaszolt:

Jól! Még nem borotváltam le a hajam

– utalt ezzel Britney Spears 2007-es esetére, amikor kolléganője annyira túl lett terhelve mind fizikailag, mind érzelmileg, hogy idegösszeroppanást kapott, melynek során leborotválta a haját.

Katy később a CBS csatornának is elsütötte a fenti poént és stílusváltásáról is beszélt, ám sok rajongót sikerült maga ellen fordítania azzal, hogy egy olyan előadót figurázott ki, akiről korábban azt állította, csodálja.

Tragikus, hogy mentális egészségéről beszélve Katy Perry Britney Spearsre referálva azt mondja, hogy nos, még nem borotváltam le a hajam... ; Elveszítettem a Katy Perry iránti minden tiszteletemet, azt a keveset is, amit még iránta éreztem. ; Britney sosem lépett úgy vörös szőnyegre, hogy élő adásban fikázzon egy olyan előadót, akit állítólag nagyra becsül. Persze, te más vagy, Katy Perry – írták csalódottan a rajongók a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek