Starity

A fehér hercegnő előzetese megérkezett

2017. február 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fehér királyné történelmi sorozat nagy sikert aratott! Ezen felbuzdulva a készítők elkészítették a folytatását. A fehér hercegnő előzeteséből sok minden kiderül! Azt hiszem, sokan várjuk már!

hirdetés

A nagysikerű A fehér királyné után játszódó történelmi- és drámasorozat, A fehér hercegnő előzetese a napokban került fel a legnépszerűbb videómegosztó oldalra. Amint az előzmény sorozat, úgy az új epizódok is a Starz gondozásában készültek el. A minisorozat premierje 2017. április 16-án lesz és annyit lehet már tudni a cselekményről, hogy a 15. századi Angliában fog játszódni.

A történet alapját A fehér hercegnő könyvön alapuló cselekményszál szolgáltatja majd, méghozzá Philippa Gregory: Az unokatestvérek háborúja (The Cousins War) címmel megjelent könyvsorozat részének alapján. A Harper’s Bazaar szerint ez a női válasz a Trónok harcára. A főszerepet Jodie Comer alakítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek