Starity

Musical epizóddal tér vissza az Egyszer volt, hol nem volt

2017. február 14. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC népszerű fatasyjának stábja az Atlantában megrendezésre került TVFesten erősítette meg, hogy a márciusban visszatérő szériában egy musical epizód is helyet kap majd.

hirdetés

Miután a sorozatban megjelent a Jégvarázs, A kis hableány, Aladdin és a többi zenés Disney-mese az évek alatt, Eddy Kitsis kreátor rádöbbent, hogy neki is tetszik a musical ötlet, amiről már a 2015-ös Comic-Conon is szót ejtett, az elhatározás azóta pedig még jobban megszilárdult.

Nagyszerű lenne egy musical epizód, de nem is tudom hol kezdjem.

A nagy kérdés mindenkit foglalkozatott: kik fognak énekelni? Jennifer Morrison megnyugtatta a közönséget, miszerint mindannyian készek dalra fakadni.​

A széria jelenleg a hatodik évadnál tart – legutóbbi epizódja december elején került képernyőre, a folytatásra pedig március 5-éig kell vánunk. A stáb jelenleg is tárgyal az ABC-vel a folytatásról, de hivatalos értesítés még nem érkezett a csatorna részéről, hogy berendeli-e a hetedik évadot vagy a sorozat elkaszálása mellett dönt-e.

Fotó: ABC

via TVLine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek