Starity

A Bajos csajoknak lesz folytatása

2010. október 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmben több híresség fog játszani, mint például Jennifer Stone, Nicole Anderson, Meaghan Martin, Claire Holt. Most megtudjuk, miről fog szólni, és ki milyen szerepet tölt be.

hirdetés
A Bajos csajoknak lesz folytatása

Bizonyára az emberek többsége látta már a Bajos csajok filmet. A rajongók örömére lesz belőle második rész is.

Nicole Anderson, akit a JONAS-ból Macy Misaként ismerhetünk, alakítja az egyik „bajos csajt”. Claire Holt, akit a H2O-ból lehet ismerni Emmaként, Lindsay Lohan helyébe lép majd. Jennifer Stone, a Varázslók a Wawerly Place-ből sikersorozat kis Harperje sem lesz egy jókislány. És végül Meaghan Martin, a Camp Rock gonosz Tessje lesz a főgonosz a filmben.

A filmet 2011-ben láthatjuk. Nicole elárulta: „Annyira izgatott vagyok, a lányok mind nagyon jó fejek, imádom őket!”

Meaghan is nyilatkozott: „Megint én vagyok a genyó. Remélem, az emberek nem képzelik azt, hogy tényleg ilyen vagyok.”

Claire a következőket mondta: „Nicole olyan, mintha a testvérem lenne! A forgatókönyv szuper, ez lesz az évszázad filmje, amiben én vagyok a jókislány.”

És végül Jennifer: „Megszabadultam a Harper-ruháktól (nevet). Igazából imádtam Harpert játszani; vidám, bolondos lány. A természetünk egy kicsit hasonlított, és a csapattal is imádtam együtt lenni. Selena a testvérem marad örökre. Imádom azt a lányt, olyan bohókás.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek