Starity

Folytatást kap az Igazából szerelem

2017. február 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2003-ban mutatták be az azóta kultikussá vált karácsonyi filmet, ami hamarosan ismét megelevenedik előttünk.

hirdetés

Majdnem másfél évtized telt el azóta, hogy bemutatták az Igazából szerelem című filmet, melyben brit és amerikai sztárok egész sora vonult fel. A történet írója, Richard Curtis most ismét összehozta az eredeti stábtagokat, hogy azok ismét belebújjanak korábbi karaktereik bőrébe, ezáltal megmutatva a nézőknek, hogy mi történt velük az elmúlt 14 évben.

Üröm az örömben, hogy a folytatás mindössze tíz perces lesz, jó hír azonban, hogy szinte mindenki leszerződött hozzá az eredeti stábból, így feltűnik majd a képkockákon Colin Firth (Jamie), Hugh Grant (miniszterelnök), Keira Knightley (Juliet), Liam Neeson (Daniel), Andrew Lincoln (Mark), Martine McCutcheon (Natalie), Lúcia Moniz (Aurelia), Olivia Olson (Joanna), Thomas Brodie-Sangster (Sam), Bill Nighy (Billy Mack), Marcus Brigstocke (Mikey), de még Rowan Atkinson (Rufus) is.

Sosem ábrándoztam arról, hogy egyszer folytatást írok az Igazából szerelemnek, de úgy gondoltam, hogy mégiscsak mókás lenne egy tíz perces kis szösszenetet készíteni, hogy megmutassuk, hol tartanak most a történet karakterei. Nagyon izgatottak és hálásak vagyunk, amiért a stáb nagy része igent mondott és minden bizonnyal a nosztalgia érzésével tölt el minket újra együtt lenni és újraeleveníteni a 14 évvel korábbi karaktereket

– nyilatkozta a forgatókönyvíró.

A minitörténetet március 24-én tűzi műsorára a BBC One csatorna.

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek