Starity

Súlya miatt kritizálta producere Keshát

2017. február 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra sem csitul a vihar Dr. Luke producer és a TikTok énekesnője között.

hirdetés

Kesha 2014-ben perelte be Dr. Luke-ot és azt állította a periratokban, hogy a férfi többször is megerőszakolta és bedrogozta őt. Most újabb disznóságok láttak napvilágot, ugyanis kiderült, hogy a producer a háta mögött is piszkálta Keshát, méghozzá a súlya miatt. Az énekesnő menedzsere, Monica Cornia hozta nyilvánosságra azokat a 2012-ben kapott e-maileket, melyekben Luke arra panaszkodott, hogy pártfogoltja nem tartja magát a szigorú diétához, amit előírtak a száámára.

Megbeszéltük, hogy Kesha sokkal fegyelmezettebb lenne egy diétával, mégis több alkalommal a szemtanúi voltunk annak, hogy megszegte az előírásokat, ugyanis a léböjt ideje alatt diétás kólát ivott és pulykát evett

– panaszkodott az egyik levélben a producer, mire Kesha menedzsere visszavágott, hogy a lány ember és nem gép, mire így válaszolt Dr. Luke.

Jó is lenne, ha gép lenne, akkor legalább azt csinálhatnánk vele, amit akarunk.

A producer többek között azzal próbálta rávenni a fogyásra az énekesnőt, hogy azt állította, a dalszerzők a súlya végett vonakodnak neki adni szerzeményeiket. Ez a nyomás egyébként teljesen kikészítette Keshát, aki 2014-ben egy rehabilitációs terápián is részt vett evési zavarai miatt.

Nagyon sötét időszak volt. Gyakran egyáltalán nem is ettem, olyannyira kikészültem, hogy majd' elájultam. A legrosszabb az egészben az volt, hogy minél inkább sanyargattam magam, annál több pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől. Legbelül nagyon boldogtalan voltam, de ez kívülről nem látszott, az emberek azt mondták, Hűha, remekül nézel ki!

– elevenítette fel a történteket egy korábbi interjúban a szőkeség, aki a mögötte álló ügyvédekből álló csapat szerint csak arra vágyik, hogy elszakíthassa a Dr. Luke-hoz fűződő szálakat. Szeretne megszabadulni a bántalmazójától és újra kívánja építeni fizikai, érzelmi és mentális egészségét.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek