Starity

Vallomással tért vissza a Twitterre Amanda Bynes

2017. február 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A Micsoda srác ez a lány sztárja fél éve nem tett közzé bejegyzést a közösségi oldalon, most mégis megtörte a csendet.

hirdetés

Mentális problémái után Amanda Bynes szinte teljesen eltűnt a köztudatból, hogy egészségi állapota helyreállításán dolgozzon, valamint egy divatiskolában folytatott tanulmányokat. Közösségi oldalairól is teljesen eltűnt, ami sokat segített neki mentális épsége megőrzésében, ám néhány órával ezelőtt mégis úgy döntött, ideje felszólalnia.

A színésznő nevével ugyanis visszaélt egy felhasználó, és az ő nevében úgy nyilatkozott, hogy eljegyezték, ráadásul babát vár. Amanda érthető módon nem nézte jó szemmel a dolgot, és saját maga akart tiszta vizet önteni a pohárba, mielőtt még a hír elterjedne.

Nem én vagyok a @persianla27 felhasználónév mögött. Nem fogok megházasodni és terhes sem vagyok. Nem értem, hogy a Twitter miért nem tűnteti el @persianla27-t. Ez az ember ellopja a személyiségemet és zaklat engem

– írta zaklatottan a színésznő, aki azóta azt is jelentette, hogy zaklatója feltörte Instagram-fiókját, valamint a privát tartalmait is ellopta, így azok bármikor nyilvánosságra kerülhetnek.

via Us Weekly

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek