Starity

Újabb két évadra berendelték az Agymenőket

2017. február 17. 05:05   |   Szerző: Psyché

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők 10. évada jelenleg is fut, de már berendelték kedvenc Caltech tudósainkat még két évre.

hirdetés
Újabb két évadra berendelték az Agymenőket
Fotó: CBS

Amerika első számú szitkomja tudhat valamit, hiszen az Agymenőket egyszer már berendelték egyből három évadra – ez volt 2013-ban, amikor a hetedik évadot forgatták. A stáb azonban olyannyira magabiztos, hogy kedvenc fizikusaink még két évadon keresztül fogják nevetésre bírni a nézőket – írja az Independent.

A folytatásról egyelőre nem árultak el semmi konkrétumot, sőt, egészen tegnapig az újonnan berendelt két évad sorsa is kérdéses volt. A sorozat karakterei és története is változtatásokon mentek át, viszont a nézettségi adatok évről évre nőttek, így tegnapelőtt Penny, Leonard, Sheldon, Howard és Raj a 11. és 12. évadban is velünk maradhatnak. 

További hírek jelentek meg a színészek fizetésével kapcsolatban: míg eddig köztudott volt, hogy a három főszereplő, Johnny Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco epizódonként egymillió dollár körüli összeget kapnak, a másik négy szereplő, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch és Mayim Bialik csupán ennek töredékét. A következő két évadra azonban már nem csak a fent említett főszereplők, hanem Helberg és Nayyar is milliós összeget kap egy húsz perces játékidőért, míg Bialik és Rauch markát epizódonként 175 ezer dollár üti majd. 

Az Agymenők egyébként 2007 szeptemberében indult a CBS csatorna gondozásában. A széria két fizikus és egyben lakótárs, Leonard és Sheldon átlagos mindennapjait mutatja be, egészen addig, míg az új szomszédlány, Penny meg nem jelenik. A sorozat mára népes szereplőgárdát és híres vendégszínészeket tudhat magáénak, nem is beszélve arról, hogy Golden Globe-, Emmy- és People's Choice Awards-díjjal is büszkélkedhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek