Starity

Veseátültetésre vár Bijou Phillips

2017. február 17. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznőt rosszul működő veséi miatt kórházban ápolják, amíg sor nem kerül a transzplantációra.

hirdetés

Bijou Phillips évek óta küzd rosszul működő veséivel, szerdán azonban olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. A szőke szépség egyébként évek óta várólistán van, ugyanis problémájára az átültetés az egyetlen megoldás, ám mindezidáig nem találtak donort számára. Az E! Online úgy tudja, hogy nemrég kiderült: a színésznő egyik közeli barátja alkalmas lehet donornak és remélhetően hamarosan megtörténik a transzplantáció.

Bijou a rendesnél kisebb vesékkel született, és az elmúlt öt évben igyekezett a maga csendességében megbirkózni velük, miközben felkerült a donorra várók listájára. Annak érdekében, hogy meggyógyuljon, a vegán diéta segítségével igyekezett stresszmentes életmódot kialakítani magának, ami sajnálatos módon nem bizonyult elégnek és titkon minden héten dialízisre jár

– nyilatkozta Bijou férjének, Danny Mastersonnak a sajtóképviselője.

A színészpárosnak egyébként van egy közös gyermeke, Fianna Francis Masterson, akinek Phillips 2014-ben adott életet. A kislány Valentin-napon, családja körében ünnepelte harmadik születésnapját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek