Starity

Dalpremier: Ed Sheeran – How Would You Feel (Paean)

2017. február 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Ednek van születésnapja, mégis mi vagyunk azok, akik ajándékot kapunk.

hirdetés

Ed Sheeran ma ünnepli 26. születésnapját, ez alkalomból pedig meglepetésszerűen közzétette legújabb, How Would You Feel (Paean) című szerzeményét, mely március 3-án megjelenő, harmadik, ÷ (Divine) című lemezét hivatott népszerűsíteni a már korábban bemutatott Shape of You és a Castle on the Hill mellett.

A Grammy-díjas énekes az egyik legnagyobb kedvenceként jellemezte a dalt a Twitteren, melyet azonban nem tervez kislemezként piacra dobni. Magán az albumon 12 nótát helyezett el – a fent említetteket is ideértve –, a deluxe verzión pedig további négy dalhoz jutnak hozzá azok, akik ezt a kiadványt emelik majd le a lemezboltok polcáról. Ed egyébként úgy nyilatkozott a korongról a KiSS 92.5-nak adott interjújában, hogy igazán kaotikusra sikerült, mintha semmi nem illene össze semmivel, neki viszont épp a különbözőség és összevisszaság miatt tetszik munkájának gyümölcse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek